/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

În curtea blocului unde a avut loc explozia un medic va acorda asistență atât timp cât va fi nevoie

missing
07 octombrie 2018, ora 14:12

Ministra a spus că Spitalul Căilor Ferate este pregătit să găzduiască persoanele care temporar au nevoie de cazare. „Am dispus astăzi ca Spitalul Feroviar să fie pregătit să primească cetățenii care au fost evacuați ca urmare a exploziei din blocul de pe bulevardul Moscovei. Toate măsurile au fost luate. Persoanele care vor dori să meargă aici vor avea inclusiv supraveghere medicală și vor putea sta atât timp cât este nevoie”, scrie în postare.

De asemenea, la fața locului unde s-a întâmplat tragedia, în celula de criză, Ministerul a pus la dispoziție un medic care va fi acolo pe toată durata necesară.

Cel puțin trei persoane au decedat și altele zece au avut de suferit după ce a avut loc o explozie într-un bloc pe bulevardul Moscovei din capitală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram