McGregor, învins de rusul Khabib Nurmagomedov. Lupta s-a terminat după patru runde

4232

Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor în runda a patra a main event-ului de duminică dimineaţă, însă ceea ce a urmat a fost greu de imaginat. După ce şi-a făcut adversarul să cedeze, rusul a sărit din cuscă direct în public pentru a se bate cu unul dintre antrenorii irlandezului, apoi McGregor a fost atacat de unul dintre antrenorii lui Nurmagomedov, mai mult de 10 persoane lovindu-se cu bestialitate lângă cușcă.

Digi24 mai menționează că  Khabib a tranşat meciul după ce l-a prins pe McGregor într-o strânsoare din care irlandezul nu a putut scăpa, cu două minute rămase din runda a patra, apoi a început haosul.

Rusul şi-a pierdut cumpătul şi, imediat, a sărit din cuşcă pentru a se lua la bătaie cu oamenii din staff-ul lui McGregor. În tot acest timp, adversarul său a privit din cuşcă desfăşurarea evenimentelor, nedorind să le amplifice.

În tot acest timp, unul dintre antrenorii lui Nurmagedov a intrat în cuşcă şi l-a lovit pe la spate pe McGregor, declanşând o adevărată bătaie generală. A fost nevoia de intervenţia oamenilor din staff-ul UFC pentru a linişti spiritele.

La final, președintele UFC, Dana White, nici nu a vrut să îi pună centura pe umar lui Khabib, trimițându-l la vestiar!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente