/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Participă la programul BETTERY și crează-ți o deprindere nouă timp de 21 de zile

missing
06 octombrie 2018, ora 10:22

BETTERY este un proiect de dezvoltare personală organizat de Camera Tinerilor Antreprenori (JCI) Chișinău. Conceptul proiectului are la bază teoria doctorului Maxwell Maltz „21 Day Habit Theory”, care susține că sunt necesare 21 de zile pentru a-ți crea o deprindere nouă. Astfel, proiectul urmărește să ofere tinerilor oportunităţi pentru a deprinde obișnuițele oamenilor de succes, prin implementarea acestei teorii în practică.
Proiectul BETTERY este format din două etape: (1) partea teoretică– care cuprinde un set de training-uri, discuţii panel și workshop-uri susţinute de speakeri cu un background puternic în dezvoltare personală, (2) partea practică – ce implică 21 de zile de provocări, activităţi practice şi experienţe de neuitat.

Deschiderea oficială a proiectului are loc în data de 13 octombrie, 2018, apoi din 15 octombrie timp de o săptămână vor avea loc trainingurile. Apoi proiectul va continua cu partea practică și implementarea obiceiurilor. Proiectul va dura până la data de 13 noiembrie. Trainingurile se vor desfășura seara de la 17.30-20:45 cu 21 de zile de practică, iar weekend-urile vor consta din provocări și ieșiri din zona de confort.

Ce obții dacă alegi să participi?
✓ O să înveți de la cei mai buni mentori, speakeri despre dezvoltarea personală;
✓ O să afli istoriile de succes ale oamenilor care au reușit în viață prin schimbarea modului de gândire;
✓ O să-ți dezvolți mai multe abilități și vei descoperi propriile atuuri;
✓ Vei face cunoștință și vei încheia conexiuni cu persoane noi;
✓ Vei câștiga premii de la parteneri;
✓ Vei acumula multe informații despre teoria doctorului Maxwell Maltz;
✓ Vei obține cele mai frumoase experiențe.
✓ Certificat de participare.

Cine poate participa?
✓ Persoanele care doresc să obțină o experiență frumoasă la nivel de dezvoltare personală;
✓ Persoanele care iubesc provocările și nu se tem de consecințe;
✓ Cei care doresc să obțină o deprindere nouă într-un timp foarte scurt;
✓ Cei care doresc să cunoască Teoria habitatului de 21 de zile ale lui Maxwell Maltz;
✓ Persoanele cu vârsta cuprinsă între 22-35 ani.

Pentru participarea la proiect este necesar să achitați o taxă de 800 lei. Iar această sumă va fi investită în dezvoltarea ta, asigurarea cu coffe break. Persoanele cointeresate pot completa formularul până la data de 11.10.2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram