vineri, 19 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeÎnvaţă să plantezi arbori trainici - un nou workshop de weekend activEco

Învaţă să plantezi arbori trainici – un nou workshop de weekend activEco

Recomandate

A venit toamna, ceea ce înseamnă un nou sezon de plantări! A.O. EcoVisio și inițiativa Seed It Forward îl întâmpină cu entuziasm și cu o provocare, sub forma workshop-ului de weekend ”Creștem arbori”. Dacă ai vrut vreodată să plantezi copaci, dar n-ai știut cu ce se mănâncă, te invităm între 19-21 octombrie la Eco-Village Moldova (sat Rîșcova, raionul Criuleni): Înregistrare ActivEco.

Pe parcursul celor trei zile, vom împărtăși experiențele Seed It Forward de plantare a copacilor, de organizare a plantărilor cu voluntari și principalele lucrări de îngrijire a puieților în primii ani. Vei pleca de la workshop cu idei simple și clare despre ce înseamnă o plantare corectă și vei căpăta resursele pentru a organiza propria acțiune de înverzire în grup.

Mai concret, vei învăța să:

  • crești arbori și arbuști din semințe, puieți și butași;
  • tai corect un copac;
  • altoiești pomii fructiferi;
  • alegi specii potrivite pentru fiecare loc și timp al anului;
  • organizezi o plantare în grup.

Workshop-ul este organizat în cadrul programului de educație ecologică activEco și este complet gratuit. Mesele, cazarea și drumul sunt de asemenea asigurate de organizatori.

Te așteptăm să te înregistrezi până la 12 OCTOMBRIE. Hai la activEco și împreună să reîntregim familia pădurii!

Link la eveniment pe Facebook.

Mai multe despre activEco.

Persoană de contact: Gabriela Isac

+373 69817235

[email protected]

DESPRE ORGANIZATORI

Fondată în anul 1999, EcoVisio este o asociație obștească din Chișinău, activă în sfera ecologiei și a dezvoltării durabile. Misiunea organizației constă în atingerea potențialului real al regiunii noastre ca model de societate sustenabilă. EcoVisio derulează programul activEco în fiecare an începând din 2013, cu sprijinul programului Theodor-Heuss-Kolleg din Germania.

Seed It Forward este inițiativa a doi membri EcoVisio care iubesc copacii și vor să cultive o relație sănătoasă între ei și oameni. De la înființare în 2015, Seed It Forward a organizat 37 de acțiuni de înverzire cu peste 1000 de voluntari implicați, lăsând în urma lor peste 7000 de arbori plantați, monitorizați și îngrijiți în 10 raioane din Moldova.

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale