PARIS 2018: Standul Peugeot cu 3008 Hybrid, 508 SW şi frumosul e-LEGEND – Reportaj Video AutoBlog.MD

Marca Peugeot este fără doar şi poate prezentă la Salonul Auto de la Paris care se desfăşoară în ţara-i de origine. Pentru acest eveniment a pregătit mai multe noutăţi interesante în materie de maşini, unele dintre care vor putea fi văzute într-o bună zi şi pe drumurile din Republica Moldova.

În particular vorbim despre varianta break a noii generaţii Peugeot 508. Modelul SW şi-a făcut debutul public aici în premieră şi arată avantajele pe care le are maşina cu această caroserie. Se remarcă în primul rând un portbagaj mai spaţios, materiale de calitate superioară peste tot oriunde nu ai privi, o arhitectură originală a planşei de bord, dar şi cel mai important – motoare eficiente care corespund în totalitate ultimelor norme în ce priveşte emisiile.

De asemenea, la standul producătorului am întâlnit primul model Peugeot 3008 cu tracţiune integrală. Acest sistem este prezent pe SUV datorită faptului că maşina a devenit un model plug-in hybrid, iar asta înseamnă prezenţa unor motoare electrice. Anume prin intermediul unuia din cele două instalate pe maşină este asigurată tracţiunea 4×4.

Dacă tot vorbim despre o maşină PHEV, aflăm că aceasta va putea rula până la 50 de km doar cu energie electrică, ceea ce poate asigura necesarul pentru călătorii zilnice prin Chişinău, de exemplu casă – oficiu de muncă – casă, şi asta fără a trece pe la staţiile PECO!

Într-un final, am admirat şi conceptul e-LEGEND, o maşină electrică şi cu sistem de pilotare automată, pe care francezii au făcut-o timp de doi ani. Astfel au dorit să-şi amintească de legendarul 504 Coupe, dar într-o formă futuristă la propriu şi la figurat.

Vezi şi: (video) PARIS 2018: AutoBlog.MD este la Salonul Auto din capitala franceză! Ce am pregătit?

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA PARIS

Vezi toate detaliile despre maşinile găsite pe standul producătorului:

1. (video) Premieră mondială: Noul Peugeot 508 s-a transformat într-un break

2. (video) Noul concept Peugeot e-LEGEND – una dintre atracţiile principale de la Salonul Auto de la Paris

3. (video) Premieră: Noile Peugeot 508 Hybrid, Peugeot 508 SW Hybrid şi Peugeot 3008 Hybrid4

4. (video) PARIS 2018: Premieră europeană – Noul Peugeot 508 SW First Edition

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/