(video) PARIS 2018: Premieră europeană – Noul Peugeot 508 SW First Edition

În timp ce noul Peugeot 508 SW se va întâlneşte cu publicul pentru prima dată la Salonul Auto de la Paris, francezii prezintă o ediție limitată numită First Edition.

Dispunând de atribute stilistice unice, această versiune exclusivă este comercializată începând cu 2 octombrie 2018, cu vânzările online disponibile în Franța și Regatul Unit, iar pentru alte zece țări europene (Austria, Belgia, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Spania, Portugalia, Elveția) este disponibil un website pentru rezervări electronice.

Bazat pe nivelul de echipare superior GT, ediția limitată Peugeot 508 SW First Edition are noi atribute la exterior: un înveliș negru lucios al grilei radiatorului şi jante bi ton Augusta din aliaj de 19 inci, acoperite cu lac Grey Dust. Caroseria maşinilor din ediţia limitată va putea fi vopsită în una din doar trei culori: Dark Blue, Pearly White şi Amazonite Grey.

Sub capotă se pot găsi motoarele: benzinarul PureTech de 1.6 litri, ce produce 225 CP/300 Nm şi este cuplat la o cutie automată cu opt trepte (0-100 km/h în 7.4 secunde şi viteză maximă de 245 km/h) sau dieselul BlueHDi de 2.0 litri, ce pune la dispoziţie 180 de CP şi 400 Nm, cuplat de asemenea la cutia automată (0-100 km/h în 8.4 secunde şi viteză maximă de 230 km/h).

Interiorul noului Peugeot 508 SW First Edition este împodobit cu ornamente din lemn Zebrano și piele Sellier de culoare neagră sau roșie. Această versiune limitată include, de asemenea, sistemul Peugeot i-Cockpit, compus dintr-un volan compact tapiţat cu piele, un panou digital configurabil și un ecran HD tactil capacitiv de 10 inci. Pentru a spori în continuare caracterul său dinamic, Peugeot 508 SW First Edition dispune de un tavan de culoare neagră, iluminare ambientală cu LED-uri, pedale din aluminiu și praguri specifice acestei versiuni.

După hayonul care poate fi acţionat fără mâini se ascunde un portbagaj ce are o podea din lemn Zebrano şi cu bare anti-alunecare, o dotare exclusivă pe această ediţie limitată! O tapițerie din catifea este de asemenea prevăzută pentru a proteja podeaua, pragul portbagajului și bara de protecție în timpul încărcării.

Noua versiune Peugeot 508 SW First Edition oferă un arsenal complet de sisteme de protecţie şi asistenţă a şoferului, prezentate anterior pe noul Peugeot 508 și 508 SW. Unică în segment este funcția Night Vision, ce face posibilă detectarea ființelor vii în fața vehiculului pe timp de noapte (până la 200 m, dincolo de raza de iluminare cu faza scurtă).

Mai este disponibil un sistem de încărcare wireless a telefoanelor mobile, precum şi un radio digital controlat printr-un ecran de 10 inci, care afişează sistemul infotaiment şi navigaţia 3D. Proprietarul va mai avea acces la un asistent vocal şi la un pachet de servicii online de la TomTom (cu posibilitatea de a afla informaţii despre trafic în timp real, prețurile la combustibil, unde se află locuri de parcare libere, vreme, etc).

Modelul Peugeot 508 SW First Edition este echipat şi cu sistemul de audio FOCAL de înaltă fidelitate. Pentru această versiune limitată, Peugeot a colaborat cu compania FOCAL pentru a oferi clienţilor drept cadou o pereche de căşti wireless exclusive, proiectate de Peugeot Design Lab, prin care experiența audio FOCAL va putea fi continuată şi în afara maşinii.

Vezi şi: (video) Premieră: Noile Peugeot 508 Hybrid, Peugeot 508 SW Hybrid şi Peugeot 3008 Hybrid4

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/