Recomandări pentru întreaga lună de octombrie. La care evenimente din Chișinău poți merge cu prietenii sau familia

pexels-photo-1194412-920×613

Echipa #diez vă propune o listă de evenimente pentru întreaga lună de octombrie unde poți merge dacă te plictisești acasă. Ia-ți prietenii, colegii, rudele sau familia și mergeți împreună la următoarele activități.

#Dansuri Pentru Copii, 8 octombrie

Pe data de 8 octombrie, la ora 17:30, Jasmine BellyDance își deschide ușile pentru toți copiii de la 4 la 14 ani într-o nouă sală spațioasă. Pentru micile prințese este pregătit un antrenament ce include dansuri orientale.

Școala de dansuri se află pe adresa str. Cornului 5/4 (Gonvaro Sport). Înregistrarea prealabilă se face prin telefon (373) 7899 3358. Primul antrenament este gratuit. Pagina evenimentului.

#Chișinău Mini Maker Faire 2018, 13 octombrie

Chișinău Mini Maker Faire, unicul festival de tehnologie din Republica Moldova, revine pe 13 octombrie. Ediția din 2018 te așteaptă cu o expoziție impresionantă, ateliere captivante și inovații surprinzătoare, made in Moldova. Mini Maker Faire este pentru întreaga familie, de la mic la mare, iar participarea este gratuită.

Evenimentul se aliniază celui mai mare festival tehnologic internațional – Maker Faire, care se desfășoară în peste 38 de țări și are drept scop informarea, conectarea și extinderea comunității de entuziaști în tehnologie, creatori și inovatori.

Dacă te pasionează tehnologiile, îți place să meșterești lucruri surprinzătoare sau ești mereu pus pe descoperiri și creare de soluții de optimizare, acest eveniment este pentru tine. Vino să cunoști makerii și entuziaștii tech din Moldova, să te inspiri, să afli detalii interesante și stabilești contacte utile.

Vino împreună cu familia, pe 13 octombrie, între 10:00 și 18:00, la FabLab Chișinău și Tekwill (str. Studenților 9/11) și îți promitem o experiență de ținut minte. Pagina evenimentului.

#Live music cu Rise Band, 13 octombrie

Sâmbătă, 13 octombrie, sunteți invitați la un live music session. Vino să simți atmosfera de weekend, ascultând piesele celor de la Rise Band. Distracția începe la Tucano Coffee Brasil ,str. Alexandru cel Bun 91A, la ora 18:00.

#Şezătoarea Mamelor, 15 octombrie

La 15 octombrie, „Odoraş” invită mămicile și tăticii la un eveniment informativ și relaxant unde se vor discuta despre unele dintre cele mai frecvente boli ale copilăriei și cum pot fi prevenite sau tratate acestea. Veți avea parte de o seară plină de emoții pozitive și informații utile.

Printre temele care vor fi discutate sunt:

Problema miopiei la copii – cu medicul oftalmolog, Tanase Olga;

Inhalatoarele în perioada virozelor;

Cum poate fi tratată ușor și corect febra la copii;

Ce facem în caz de dureri în gât?;

Igiena orală corectă la copii și maturi;

Problema colicilor la bebeluși.

Înregistrează-te gratuit, completând FORMULARUL .

Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2.

#Anim’est Chișinău 2018, 18 octombrie

Anim’est, singurul festival în Moldova dedicat exclusiv filmului de animație, de această dată aduce la Chișinău producții experimentale și de avangardă.

Cele mai neconvenționale și inovatoare experimente vizuale animate din anii ’20 și până astăzi, filme emblematice care au marcat istoria cinematografiei și în special pe cea a filmului de animație vor putea fi vizionate la cea de-a opta ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est la Chișinău, în perioada 18-21 octombrie, la Cinematograful Odeon. Pagina evenimentului.

#Moldova in Fashion Conference 2018, 20 octombrie

Dacă ești profesionist din domeniul modei, tânăr designer sau antreprenor, Moldova in Fashion Conference este evenimentul din această toamnă pe care nu trebuie să îl ratezi. Cea de-a 3-a ediție va reuni speakeri internaționali din Dubai, Italia, Ucraina și România, ce vor discuta pe teme specifice domeniului modei precum:

#Trenduri globale și tehnologii inovaționale

#Branding

#Marketing în Fashion

#Comunicare în Fashion

#Export și vânzări

Evenimentul se va desfășura pe 20 octombrie, între orele 9:30 – 20:00, la TEKWILL, str. Studenților 9/11

Participarea la eveniment se va face în baza biletelor, ce pot fi achiziționate zilnic:

Cash la oficiul ZIPhouse ( str. Studenților 9/19)

Prin intermediul iTicket

Pentru rezidenții ZIPhouse reduceri – 50%

Pentru membrii APIUS reduceri – 30%

Pentru studenți costul biletului- 100 lei( se ridică de la oficiul ZIPhouse și este valabil la prezentarea carnetului de student)

Înregistrează-te acum, apoi organizatorii vor reveni cu mai multe detalii despre cum poți intra în posesia ticketelor

Întrebări adiționale:

# [email protected]
# 078839070
# 060065588

Pagina evenimentului.

#Festivalul de Film Documentar Millenium, 24-26 octombrie

ONU Moldova și CRONOGRAF desfășoară Festivalul de Film Documentar Millenium în perioada 24-26 octombrie. Pe parcursul a trei zile, la cinematograful „Odeon” din Chișinău vor fi proiectate filme prezentate și premiate la Millenium Documentary Film Festival. Intrarea este gratuită și necesită înregistrarea prealabilă. Vezi aici programul Festivalului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente