Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   VIDEO/Accident rutier în Federația Rusă…

VIDEO/Accident rutier în Federația Rusă soldat cu moartea a 13 persoane, toți pasagerii unui microbuz de rută

region.tver.ru

Treisprezece persoane au murit şi patru au fost rănite în urma coliziunii dintre două autoturisme de transport persoane pe o autostradă aflată în regiunea orașului Tver din Federația Rusă, transmite Vesti.ru. Identitatea celor decedați urmează să fie stabilită.

Accidentul, care s-a produs astăzi, 5 octombrie, a fost provocat de microbuzul care a ieşit de pe banda sa şi a lovit frontal un autobuz de talie mai mare în apropiere de oraşul Tver, potrivit datelor preliminare.

Toate persoanele decedate se aflau în microbuz- șoferul și 12 pasageri. Patru persoane au fost spitalizate și se află în stare gravă, potrivit autorităţilor. Printre acestea se numără și șoferul autobuzului. Guvernatorul regiunii Tver a declarat că toți pasagerii sunt locuitori ai regiunii Tver. Identitatea celor decedați urmează să fie stabilită, în acest sens, fiind implicați experți și anchetatori.

În dimineața zilei de 4 august, curent, pe traseul M3 spre Ucraina, în apropiere de regiunea Kaluga, Federația Rusă, a avut loc un alt accident rutier cu implicarea a trei unități de transport. Șase dintre persoanele decedate atunci erau cetățeni ai Republicii Moldova, alți opt cetățeni moldoveni fiind internați în spital cu traumatisme.

Peste 19 000 de persoane au murit anul trecut în accidente rutiere în Rusia, potrivit statisticilor oficiale.

Sursa: region.tver.ru