Cristiano Ronaldo nu va fi convocat la naționala Portugaliei în anul 2018. Motivul pentru care antrenorul l-a lăsat în afara echipei

cristiano-ronaldo-7592

Cristiano Ronaldo a fost lăsat în afara echipei naționale a Portugaliei pentru meciurile pe care urmează să le dispute în lunile octombrie și noiembrie. Decizia selecționerului Fernando Santos vine în plin scandal legat de acuzațiile de viol formulate de Kathryn Mayorga împotriva starului lui Juventus.

Însă nu acest fapt l-a decis pe Santos să renunțe la portughez în acest an. Potrivit O Jogo, selecționerul i-a oferit lui Ronaldo timp pentru odinhă, deoarece acesta nu este pregătit moral și psihologic de meciuri.

Presa engleză scrie că antrenorul Portugaliei, Fernando Santos, a declarat că Ronaldo nu va fi convocat nici pentru meciurile internaționale din noiembrie. Selecționerul a declarat că decizia a fost luată după o conversație în tre el, Ronaldo și șeful federației portugheze de fotbal.

Pentru următoarele două selecții ale echipelor, cea de luna aceasta și cea de luna viitoare, Ronaldo nu va fi cu noi”, a continuat selecționerul portughez.

Ronaldo a fost acuzat de viol de Kathryn Mayorga, care spune că jucătorul a atacat-o în Las Vegas în 2009. El a negat acuzațiile.

Kathryn Mayorga, în vârstă de 34 ani, a afirmat într-o plângere depusă în statul Nevada că Rolando a violat-o, pe 13 iunie 2009, şi a exercitat presiune pentru a o face să semneze un acord financiar care o obliga să păstreze tăcerea. Americanca susține că fotbalistul a trimis atunci o echipă de „negociatori’ care i-ar fi promis suma de 375.000 de dolari pentru a păstra tăcerea și pentru a obstrucționa ancheta.

Poliţia din Las Vegas a anunţat luni că a redeschis ancheta în cazul acuzaţiilor de viol aduse de o americană împotriva portughezului Cristiano Ronaldo.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente