Flatfy.ro lansează un catalog de imobiliare noi. Aici se găsesc toate Ansamblurile Rezidențiale din România

flatfy
Foto: Economica.net

Pe Flatfy.ro se găsesc toate Ansamblurile Rezidențiale finisate, care se construiesc și care sunt în stadiu de proiectare din România, cu descriere amănuntită și adevărată, prezentată direct de la dezvoltatori. De asemenea, pe Flatfy.ro găsiti vile, apartamente, case și locuințe de vânzare și închiriere în București și în toate regiunile României.

Flatfy este un motor de căutare confortabilă a imobilelor, care sunt colectate într-un singur catalog. Am găsit toate imobilele din România, le-am selectat și am structurat comod toate informațiile despre ele, astfel încât vă rămane numai să selectați și să comparați ofertele care vă interesează.

flatfly

New.flatfy.ro un catalog unic cu imobiliare noi din România. Chiar acum există posibilitatea de a vedea schițele a 670 de Ansambluri Rezidențiale și case din București, precum și din alte regiuni a tării, care se construiesc sau care deja sunt finisate de la 399 de dezvoltatori.

Majoritatea oamenilor își cumpără o  locuintă o singură dată în viată și acest fapt este un pas important și responsabil pentru fiecare. Flatfy.ro face regular sondaje și cercetări, pentru a înțelege mai bine dorințele și grijile cumpărătorilor înainte de a cumpăra locuințe proprii. În plus, acesta arată cum mediul IT poate să fie de folos în acest caz.

Echipa catalogului de imobiliare noi  New.Flatfy.ro a găsit deja toate Ansamblurile Rezidențiale și a structurat informațiile despre ele. Vă rămane numai să selectați și să comparați!

flatfy2

Noi propunem posibilitatea de căutare și selectarea a Ansamblurilor Rezidențiale pe hartă. Aici veți putea ușor să remarcați ce și unde se construiește, ce fel de densitate a construcțiilor este, ce se află în vecinătate, ce fel de școli, grădinite și parcuri sunt, cum stă cu legătura de transport, s.a.

După ce s-au decis cu locația, oamenii încep să se gândească dacă le ajung banii. Pentru a răspunde la această întrebare, noi am clarificat prețul minim pentru un metru pătrat  pentru fiecare Ansamblu Rezidențial din catalog, în parte. Conform acestui preț, desigur că nu întotdeauna există posibilitatea de a afla prețul total a unui anumit apartament concret, dar el permite selectarea Complexului Locativ și oferă posibilitatea de a înțelege că acest imobiliar este scump pentru mine,  dar merită a fi  luat în considerare deoarece eu pot să-mi permit financiar să cumpăr un apartament de 75 de metri pătrati.

Imobiliarele New.Flatfy.ro functionează perfect pe toate dispozitivele: pe computer, pe tabletă, pe telefon mobil. Puteți să vă așezați acasă impreună cu soția / soțul, să pregătiti un ceai / să turnați câte un pahar de vin și impreună să vă alegeți locuința de vis folosind ecranul mare al computer-ului. După această, adăugati Ansamblurile Rezidențiale care v-au căzut pe plac-în „favorite” și pe viitor veți primi actualizări despre aceste proiecte pe telefonul mobil, inclusiv știri de la dezvoltatorii lor.

De asemenea, am lansat  prima aplicație mobilă cu imobiliare noi din România-pentru utilizatorii de smartphone-uri și tablete pe Android. Pentru mai multe detalii, citiți pe Google Play Market.

Sunteți gata să cumpărati un apartament nou într-o clădire nou construită din București? Alegeți opțiunile potrivite chiar acum pe New.Flatfy.ro!

New.Flatfy.ro-o alegere confortabilă a imobiliarelor noi din România!

Vă amintim că  Flatfy.com este un serviciu online pentru alegerea apartamentelor. Sistemul de căutare Flatfy colectează toate anunțurile pentru vânzare și chirie a locuințelor și oferă posibilitatea vizitatorilor de a alege confortabil si usor locuințele pe un singur site, dintre toate ofertele de pe piată. Flatfy operează în 37 de tări, proiectul a fost lansat în România in 2016 și la 30 martie 2018 a fost lansat catalogul de imobile noi, iar în octombrie 2017 a fost lansat catalogul similar de clădiri noi în Moldova.

Flatfy.com lucrează în 37 de țări, inclusiv cele Est Europene, deci puteți compara prețurile în aceste țări :Moldova, România și Ungaria.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente