/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Proprietarii terenurilor pe care crește ambrozia vor fi amendați dacă nu nimicesc planta

missing
04 octombrie 2018, ora 17:19

În cazul în care nu va fi identificat proprietarul terenului, obligația de a întreține terenul va reveni autorităților publice locale.

Prevederile se regăsesc în Regulamentul privind combaterea și prevenirea răspândirii ambroziei, dar și în Planul de acțiuni pentru implementarea acestuia, aprobat în ședința de miercuri a Guvernului.

Conform regulamentului, până la data de 30 mai a fiecărui an, Inspectoratul pentru Protecţia Mediului, Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor și Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică vor fi responsabile pentru identificarea terenurilor infectate cu ambrozie și monitorizarea curățirii acestora.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram