Vrei să dezvolți propria afacere? Înscrie-te la programul Chișinău Founder Institute

33169184274_a626a91852_b

Termenul limită de înscriere la Institutului Chișinău Founder Institute se apropie. Înscrieți-vă până la 7 octombrie pentru a beneficia de mai multe burse. Cei mai buni candidați au șansa de a participa gratuit la program (taxa de curs este de 249 USD, iar după 7 octombrie, costurile vor ajunge la 299 USD).

Founder Institute este un program intensiv de 3,5 luni, care oferă indicații pas cu pas, feedback constant din partea unor mentori de top din Chișinău, dar și din rețeaua internațională de întreprinzători, care vă vor ajuta să construiți o companie durabilă. Mai multe despre program găsiți aici.

De ce merită să te înscrii 

# Beneficiați de o rambursare completă. Nu există riscuri, organizatorii oferă rambursarea completă dacă veniți la program și în primele săptămâni nu vedeți valoarea de cel puțin 10.000 USD a start-upului.
# Sporiți investițiile! Anul trecut absolvenții FI din întreaga lume au obținut mai mult de 60 de milioane de dolari.
# Rețea internațională de mentori și antreprenori. Vă veți alătura unei rețele globale de 3.300 de companii și 11.000 de mentori CEO.
# Câștigați o excursie la Conferința TOP European Startup din Londra. Obțineți acces la 50 de mentori care vă vor consulta startul, resursele și multe altele.
# Susținerea pe viață. Obțineți acces la resurse post-program avansate, invitații la evenimente exclusive din Silicon Valley și alte beneficii.

Semestrul de toamnă Chișinău Fall 2018 se va desfășura săptămânal în perioada 2018-11-20 până în 2019-03-05. Programul se potrivește pentru antreprenorii aspiranți sau pentru începători care doresc să construiască întreprinderi legate de tehnologie (pot participa și persoanele care activează în locuri de muncă cu normă întreagă).

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente