(foto) Un bărbat din Chişinău şi-a pierdut limuzina acum trei luni. Internauţii i-au găsit-o în două ore

Situaţie interesantă în spaţiul online din Republica Moldova. Un locuitor al Chişinăului a reuşit să-şi găsească maşina pierdută cu ajutorul internauţilor mai rapid decât poliţia la care a apelat.

Cazul ne-a impresionat şi arată puterea unei comunităţi online formată din peste 40.000 de oameni.

Bărbatul s-a adresat cu un simplu anunţ, afirmând că este o persoană nouă în grupul “Oraşul fără microbuze! Şoferii ajută pietonii”. Acesta a declarat că i-a dat una dintre maşinile pe care le deţine unei persoane cunoscute, însă acesta împreună cu automobilul sunt de negăsit deja de trei luni de zile. Maşina în cauză este o limuzină Lincoln produsă în anii 90.

Iniţial, mai mulţi internauţi au scris în comentariile postării că ar fi văzut-o prin municipiul Chişinău, dar în diverse locaţii. Totuşi, câţiva dintre ei au dat asigurări că automobilul se află în localitatea Bubuieci, iar pentru a nu se mai crea confuzii, proprietarul a anunţat că va oferi un premiu celui care va trece pe acolo şi se va convinge de prezenţa maşinii, fotografiind-o.

Aşa s-a şi întâmplat, după doar două ore de la postarea anunţului. Limuzina a fost găsită în Bubuieci. Acum, atât persoana care a realizat imaginea de mai jos, dar şi alta care a indicat adresa exactă unde se afla maşina, se vor putea plimba gratuit o oră cu orice limuzină din parcul bărbatului, care este director al unei companii ce oferă în arendă diverse automobile.

Apropo, ce ţine de persoana care a luat limuzina Lincoln şi nu a mai întors-o la timp, s-a aflat că aceasta ar sta după gratii pentru escrocherii.

Vezi şi: (foto) Compania Lotus caută cu disperare un automobil şi cere ajutor la nivel internaţional

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/