Voluntariatul, un stil de viaţă frumos pentru echipa Mobiasbancă: „Ne implicăm în viaţa comunităţii cu încrederea că împreună putem face mai multe”

22

În Săptămâna Naţională a Voluntariatului, angajaţii Mobiasbancă îşi reafirmă coeziunea pentru valorile care au devenit pe parcursul anilor cartea de vizită a colectivului: spirit de echipă, responsabilitate, inovaţie, angajament, imprimate şi în zecile de proiecte sociale implementate.

Astfel, dacă vă gândiţi că viaţa la bancă este plictisitoare, constituită din rapoarte financiare, statistici, coduri şi proceduri bancare, atunci multitudinea oportunităţilor de participare în activităţi de voluntariat s-ar putea să vă schimbe viziunea despre entuziasmul caracteristic echipei Mobiasbancă.

1

Ne implicăm în viaţa comunităţii şi a societăţii, cu încrederea că împreună putem face mai multe:

– susţinem sănătatea, renovând săli în spitale municipale, donând periodic sânge, dăruind zâmbete etc.

– împărtăşim spiritul caritabil, alergând pentru cauze nobile de colectare de fonduri, pedalând pe biciclete, confecţionând şi adunând fonduri la târguri caritabile sau sensibilizând comunitatea.

– motivăm adoptarea stilului activ, sănătos de viaţă şi de alimentaţie, încurajându-ne colegii, clienții să ia putere de la mere, participând la maratoane, la meciurile de fotbal, de rugby sau la masa de tenis.

– inspirăm prin lecturarea cărţilor de calitate, audiind muzică selectă, transformându-ne periodic sediile în galerii de artă, susţinându-ne, astfel, oamenii de artă autohtoni.

Reuşim împreună să trăim atâtea bucurii şi emoţii ale succesului, încât în Săptămâna Naţională a Voluntariatului ne-am dori să ne urmați exemplul, angajându-ne să facem fapte bune pentru comunitate!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente