Brad natural sau artificial în PMAN pentru sărbătorile de iarnă? Cetăţenii municipiului sunt invitați să participe la un sondaj de opinie pe marginea acestui subiect

265293

Primăria municipiului Chișinău va consulta locuitorii orașului în privința bradului ce urmează a fi instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă. Astfel, cetățenii municipiului vor putea vota pentru instalarea unui brad: natural sau artificial.

Având în vedere discuţiile publice din anii precedenţi despre bradul din PMAN, în perioada 5 – 15 octombrie, pe pagina oficială de Facebook a Primăriei municipiului Chişinău va fi organizat un sondaj de opinie pe marginea acestui subiect.

Cetăţenii sunt invitaţi să răspundă la următoarea întrebare: „Ce fel de brad ar trebui să fie instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă – brad natural sau brad artificial”. De asemenea, locuitorii municipiului Chişinău îşi pot expune opinia la acest subiect, la adresa de e-mail: [email protected], la fel până pe data de 15 octombrie 2018.

În funcție de rezultatul sondajului, dar şi a propunerilor formulate de cetăţeni, va fi luată o decizie finală. Pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi inaugurat la data de 1 decembrie 2018.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente