Mărfuri de la „KM 7” din Odesa, introduse ilegal în țară, depistate de echipele mobile ale Vămii în automobilul unui conațional

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Mai multe loturi de mărfuri de larg consum, estimate la circa 100.000 de lei, au fost descoperite de Echipele Mobile ale Serviciului Vamal în autoturismul unui conațional, care le-a introdus ilegal în țară prin regiunea transnistreană.

Mașina a fost stopată la intrarea în localitatea Zaim din raionul Căușeni. Conform procedurii, aceasta a fost escortată la terminalul vamal, unde vameșii au depistat mai multe loturi de articole vestimentare și de încălțăminte în asortiment, precum și baterii sanitare. Potrivit informațiilor deținute de serviciile operative, bunurile erau procurate de la piața „KM 7” din orașul Odesa, Ucraina.

Unele dintre articole aveau marcajele unor branduri renumite, motiv pentru care a fost sesizată și subdiviziunea specializată din cadrul instituției, care urmează să notifice titularii de drept.

Cercetările continuă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor încălcării depistate și aplicarea sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...