PARIS 2018: Trioul de concepte Renault EZ şi noul Kadjar facelift – Reportaj Video AutoBlog.MD

Renault continuă să inoveze pe an ce trece. Toate maşinile sale de serie devin din ce în ce mai bune, şi respectiv vânzările cresc îmbucurător. La Salonul Auto de la Paris marca franceză a prezentat un model cheie, dar şi câteva concepte pe care le vede că ar exista în viitorul nu prea îndepărtat.

Noul EZ-ULTIMO încheie o trilogie de maşini conceptuale, formată din EZ-GO şi EZ-PRO, care ilustrează viziunea Renault asupra viitorului mobilității urbane comune. Primul dintre acestea este şi cel mai premium, destinat transportului privat sau mai bine spus fiind o limuzină de lux fără şofer, asta pentru că are autopilot.

Pe de altă parte, revenind în prezent din viitorul în care Renault ne-a dus cu gândul prin aceste concepte, am fost atraşi şi de gama de modele Renault Kadjar facelift. Acest SUV este deja aşteptat cu nerăbdare în ţara noastră pentru că a evoluat frumos şi este gata să ofere un nivel dotări/calitate/preţ foarte şi foarte bun.

Maşina a primit noul motor 1.3 TCe, dar şi altele care au fost actualizate, un sistem de tracţiune îmbunătăţit, o consolă centrală reproiectată şi o mulţime de alte dotări, dar şi de opţiuni de personalizare. La Salonul Auto de la Paris maşina ne-a fost prezentată în mai multe culori. Vouă care vă place mai mult?

Vezi şi: (video) PARIS 2018: AutoBlog.MD este la Salonul Auto din capitala franceză! Ce am pregătit?

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA PARIS

Vezi toate detaliile despre maşinile găsite pe standul producătorului:

1. (video) GENEVA 2018: Premieră mondială – Renault EZ-GO este o maşină robotizată pentru călătorii în comun

2. (video) În viitorul transporturilor de mărfuri va exista şi Renault. Noul EZ-PRO pare un vehicul perfect pentru asta

3. (video) PARIS 2018: Premieră mondială – Noul Renault EZ-ULTIMO Concept

4. (video) Premieră mondială: Noul Renault Kadjar facelift

5. (video) PARIS 2018: Din 2019, noul Renault K-ZE devine primul electromobil accesibil al mărcii

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/