PARIS 2018: Standul Porsche cu noul 911 Speedster Concept II şi Macan facelift – Reportaj Video AutoBlog.MD

Porsche sărbătoreşte cu mare fast cei 70 de ani de când a început să producă maşini sportive şi la Salonul Auto de la Paris. Aici a adus nu doar cele mai noi maşini din gamă, ci şi câteva legende scoase din muzeul mărci.

În special ne-au uimit supercarurile speciale ale mărcii, care deja nu se mai produc. Vorbim despre Porsche 959 Komfort, a cărui succesor a devenit Porsche GT1, a cărui succesor a devenit mai târziu Porsche Carrera GT şi respectiv Porsche 918 Spyder.

Cât priveşte maşinile care urmează să se producă în serie, aflăm că Porsche a decis ca modelul conceptual 911 Speedster să apară pe drumuri, dar într-un număr limitat. Maşina care va produce peste 500 de CP va fi ultima versiune făcută pe baza generaţiei actuale, înainte de a intra în producţie noua generaţie. Va ajunge una din cele 1.948 de maşini şi în ţara noastră?…

La fel, la Salonul Auto de la Paris şi-a făcut debutul Porsche Macan facelift, care a fost înzestrat cu mai multe dotări de la modelele mai superioare. Noi faruri şi stopuri, motorizări decente, o planşă de bord reproiectată şi tehnologii de ultimă oră, toate îl fac o ofertă foarte atrăgătoare în segmentul din care face parte.

Macan facelift va ajunge neapărat şi în Republica Moldova, iar preţurile le vom anunţa mai târziu.

Vezi şi: (video) PARIS 2018: AutoBlog.MD este la Salonul Auto din capitala franceză! Ce am pregătit?

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA PARIS

Vezi toate detaliile despre maşinile găsite pe standul producătorului:

1. (foto) PARIS 2018: Premieră mondială – Noul Porsche 911 Speedster Concept ll

2. (video) PARIS 2018: Premieră europeană – Noul Porsche Macan facelift

GALERIE FOTO (surse: Porsche, Carscoops)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/