Erudit Brainstorm Cafe lansează programul educativ bazat pe jocuri de societate pentru copii de la 7 la 12 ani

40940689_1582567521849164_4347375156960690176_n

Erudit Brainstorm Cafe lansează programul educativ pentru copii de la 7 la 12 ani „MindCraft Moldova- clubul copiilor erudiți!”. Este vorba despre un program educativ bazat pe jocuri de societate, concursuri intelectuale și diverse activități de dezvoltare a copiilor într-o atmosferă non-formală.

În cadrul programului copiii vor avea parte de următoarele:

#activități și teme care să hrănească curiozitatea copiilor, dorința de explorare și învățare, să sporească încrederea în sine, creativitatea și imaginația

#ateliere educative axate pe teme de: dezvoltare personală, comunicare și prezentare, lucru în echipă, drepturile copilului, lumea înconjurătoare etc. În cadrul atelierelor se vor combina activitățile statice (desen, pictură, modelare, muzică) cu cele motorice (mișcare și animație-improvizare, dans) pentru a asigura dezvoltarea continuă a inteligenței copiilor

#jocuri de societate – vor fi puse la dispoziția copiilor diverse jocuri de societate precum Activity, Carcassonne, Qwirkle, Șah, Chromino, Alias, Ligretto, Story Cubes, Gigamic etc., care să sporească atenția, gândirea strategică și logica, abilitățile de comunicare și negociere, inter-relaționare. De asemenea, prin intermediul jocurilor Brainbox (Lumea, Istoria lumii etc.), Lumea Trivia vor cunoaște și explora alte țări și continente (steagurile, limbile vorbite și cultura, geografia etc.)

#jocuri intelectuale competitive în grup și individuale – Quiz și în format de Ce? Unde? Când? – pentru a învăța lucruri noi și curioase, și a recapitula informațiile asimilate în timpul atelierelor.

Atelierele vor fi desfășurate într-un mod interactiv, educativ-creativ de către formatori instruiți în materie de psihopedagogie și educație non-formală. Pe lângă agenda și temele prestabilite, copiii pot propune, solicita alte subiecte și teme pentru ateliere.

Unde? Toate activitățile se vor desfășura în incinta localului Brainstorm Cafe, situat pe str. Pușkin 52, Chișinău.

Când? Atelierele vor avea loc în fiecare zi de sâmbătă de la ora 10:00 până la 13:30 (cu o mică întrerupere pentru o pauză de relaxare și împrospătare).

Înscrierile în programul MindCraft se fac prin completarea formularului de înscriere.

Taxa de participare pentru fiecare activitate (3,5 – 4 ore pe zi) este de 120 lei de participant/zi de atelier.

Această taxă acoperă cheltuielile organizatorice, jocurile de societate, materiale, snack etc.

Pentru mai multe detalii despre program contactează următoarea pagină de Facebook, scrie la [email protected] sau sună la numărul 068534445. Persoana de contact: Margarita Habarova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente