(video) UEFA Champions League. Rakitic a înscris din voleu, iar Napoli învinge echipa Liverpool în timpul suplimentar

Dom4vejX0AA9kRE

UEFA Champions League revine cu cea de a doua etapă a grupelor. Meciul serii a fost jucat pe Wembley, unde Tottenham Hotspur a întâlnit-o pe teren propriu pe campioana Spaniei, FC Barcelona. Vezi rezumatele meciurilor mai jos.

#Atletico Madrid – Club Brugge

În prima repriză ambele echipe au marcat câte un gol. Pentru echipa gazdă a marcat Greizmann în minutul 28, iar Groeneveld a egalat în minutul 39. În cea de a doua repriză Greizmann șia trecut în cont dubla, iar Koke a înscris și a stabilit scorul final de 3-1.

#Borussia Dortmund – Monaco

Prima repriză s-a încheiat fără goluri. În cea de a doua repriză Borussia a înscris de 3 ori prin, Larsen în minutul 51, Alcacer în minutul 72, iar Reus a stabilit scorul final în minutul 90.

#PSV Eindhoven – Inter

Pablo Rosario a deschis scorul în minutul 27 pentru PSV, iar Nainggolan a egalat în minutul 44. Astefel, prima repriză s-a încheiat cu scorul final de 1-1. Icardi în al doilea meci consecutiv înscrie golul victorie pentru Inter.

#Tottenham Hotspur – Barcelona

Barcelona a început activ meciul și a reușit să deschidă scorul din minutul 2 prin Coutinho, după o gafă a lui Lloris, iar Rakitic a dublat avantajul cu un șut din afara careului. În cea de a doua repriză Harry Kane și Lamella au înscris pentru echipa din Anglia, iar Messi și-a trecut în cont o dublă și are în activ 5 goluri marcate în faza grupelor cele mai multe.

#Napoli – Liverpool

Prima repriză s-a încheiat fără goluri. Napoli obține victoria în minutele suplimentare, iar Insigne marchează și este eroul meciului.

#Porto – Galatasaray

Marega a înscris unicul gol al partidei în minutul 49 al partidei și a adus victoria echipei Porto.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente