Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți acum în ZdG

Citiți acum în ZdG

Astăzi, în ediția tipărită a Ziarului de Gardă, aflați cum încercările repetate ale lui Ilan Șor de a deschide benzinării duty-free au devenit realitate după ce amendamentul propus de un deputat „neafiliat” a fost votat în legislativ în lipsa unei expertize anticorupție, în lipsa dezbaterilor în plenul Parlamentului și în lipsa unui aviz al Guvernului. Ca tabloul să fie complet, legea a fost promulgată de președintele Igor Dodon fără ca acesta să-i cunoască esența.

Tot în acest număr publicăm ultimul episod din seria de articole despre schema prin care Primăria municipiului Chișinău a fost deposedată de zeci de terenuri care valorau peste 100 de milioane de lei. De asemenea, din ziarul de joi, aflați care sunt ultimele evoluții din dosarul penal în care figurează cea mai mare companie imobiliară din R. Moldova, dar și ce modificări au avut loc la nivelul proprietarilor acestei afaceri în această perioadă.

În paginile EXCLUSIV găsiți un interviu cu epidemiologul Nicolae Furtună, care vorbește despre vaccinare versus nevaccinare și despre cine trebuie să-și asume urmările refuzului vaccinării copiilor.

Dosar: Vânătorii de terenuri (V)

Dosar: Pro Imobil: ultimele detalii din dosar și schimbările de la vârful companiei

Exclusiv: Interviu cu Nicolae Furtună, șef-adjunct al Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, medic epidemiolog cu experiență de 25 de ani.  Vaccinare vs nevaccinare: efecte, consecințe, responsabilitate

Reporter special: Deputatul „duty-free” sau cum visul lui Șor devine realitate

La marginea Europei: Un fost magistrat, judecat pentru emiterea unei hotărâri ilegale, care anterior l-a achitat pe deputatul Țuțu, declarat nevinovat de CSJ

Diaspora: Revenită în Patrie (I)

Diaspora: Scrisoare profesorilor mei

Trăind de Gardă: Ce mai fac profesorii de altă dată

Editoriale

Petru Grozavu: Război nedeclarat în Ucraina

Vitalie Ciobanu: Cultura în timpuri vitrege

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.