Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge joi, 4 octombrie

large-500×281

Fie că afară e timpul frumos sau noros, echipa #diez vă îndeamnă să ieșiți din casă și să petreceți ziua ori seara în miezul activităților culturale și distractive din Chișinău. Nu uitați să faceți poze și să vă împărtășiți impresiile de la evenimente cu prietenii voștri.

#Un Pub Quiz Moldovenesc

quiz moldovenesc

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Brain Ring Interuniversitar 2018

nrain ring

Cupa Interuniversitară la Brain Ring este o competiție intelectuală între echipele de studenți de la universitățile din Republica Moldova. Aici echipele trebuie să răspundă la întrebări de erudiție și agerime. O calitate importantă este și viteza de răspuns căci echipele se confruntă în partide directe. Pentru a fi la curent cu toate informaţiile urmăreşte pagina de Facebook a evenimentului.

#Unde sunt hoții de miliarde?

hotii de miliarde

Mișcarea de Rezistență ACUM organizează o acțiune publică în fața Parlamentului joi, 4 octombrie, începând cu 8:30, în contextul audierilor cu privire la furtul miliardului. Participanții vor cere Investigarea beneficiarilor furtului miliardului, Publicarea Raportului Kroll 2 și Votarea Legii Magnițki în Parlament. Mai multe detalii vezi AICI.

#Speed Co-founder Dating: Find the Right Partner for Your Startup

start up

Ai o idee de startup, dar nu ai toate abilitățile necesare pentru a o realiza? Ești în cautarea unui patener sau vreai să te alături unei idei de business? Dacă da, atunci vino la Speed Co-founder dating: Find the right partner for your startup, un eveniment care va fi organizat joi, 4 Octombrie, la ora 18:30, la Orange Monin Café. Mai multe informații pe pagina de Facebook a evenimentului. 

#Premiera cărții „Vinil Collection” de Igor Guzun: 4 octombrie

guzun carte

Cartea „VINIL COLLECTION”, de Igor Guzun, cuprinde o colecție de texte scurte axate pe lucruri emoționante și fundamentale din viața unui om: gusturile din copilărie, lecturile – iCarte, iParte, adolescența copiilor noștri care sunt mai deștepți decât noi cu o generație, țara pe care, decât s-o hulim sau s-o slăvim, mai bine s-o măturăm și s-o facem mai bună și mai frumoasă. Sunt valori umane și culturale pe care le împărtășesc persoanele și companiile responsabile. Mai multe informații despre lansarea cărții vezi AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente