/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Cetățenii moldoveni vor putea călători în Turcia cu buletinul de identitate

missing
03 octombrie 2018, ora 16:43

Protocolul urmează a fi parte integrantă a Acordului între Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Republicii Turcia privind abolirea reciprocă a vizelor şi va intra în vigoare în a 30 zi de la recepţionarea ultimei notificări prin care Părţile Contractante se vor notifica reciproc, prin canale diplomatice, despre îndeplinirea procedurilor interne legale care sunt necesare pentru intrarea lui în vigoare. Protocolul urmează să rămână în vigoare pe perioada valabilităţii Acordului şi va înceta în mod automat, moment în care va înceta Acordul.

Călătoriile reciproce în baza actelor interne nu acordă dreptul la muncă. Persoanele care doresc să intre pe teritoriul unei Părţi
contractante cu scopul de a munci, de a exercita o profesie sau la studii, precum şi cei care doresc să stea pentru o perioadă mai mare de 90 zile sunt obligaţi să obţină o viză înainte de călătorie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram