(foto/video) De la Fun Run la 42 de km! Cum s-au descurcat iubitorii sportului la Maratonul Internațional Chișinău

MK3_9568

Pentru al doilea an consecutiv compania Kaufland a fost partenerul general al Maratonului Internațional Chișinău, desfășurat pe 30 septembrie curent. Evenimentul a adunat în centrul Capitalei peste 18 000 de alergători. 

La start, alături de membrii echipei Kaufland s-au aliniat și voluntarii de la Bucurie în Mișcare.

Astfel, peste 60 de persoane au demonstrat încă o dată sportul înseamnă viață.

După ce au trecut linia de finish, toți alergătorii s-au putut relaxa în zona amenajată de Kaufland.

„Eu sunt o iubitoare a sportului. În fiecare weekend alerg 5 km. Sportul, clar, înseamnă viață. Am un nepoțel pe care îl motivez deja. Noi mergem 800 de metri pe jos în fiecare dimineață până la școală, indiferent de vreme”, maratonistă.

Pentru maratoniștii curselor de 42 și 21 de km Kaufland a pus la bătaie și hanorace călduroase.

MK3_9533

„Grija față de client nu este doar un slogan pentru Kaufland, este modul în care își desfășoară activitatea zilnică. Sportul înseamnă o viață trăită la maximum azi și o investiție în viitor. Suntem bucuroși să susținem Maratonul Internațional Chișinău, pentru că știm că toți participanții la el sunt o sursă de inspirație și un model extraordinar pentru ceilalți”, Cristina Aramă, manager PR și comunicare Kaufland Moldova.

Selfiboxul instalat la pavilionul Kaufland a fost la mare căutare. Oamenii au făcut coadă pentru a imortaliza clipele trăite la maraton.

„Vreau să înscriu acest eveniment în albumul meu cu poze, ca un eveniment care s-a petrecut în viața mea”, maratonistă.

MK3_0244 (1)

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei. Cea mai mare parte a proiectelor noastre de CSR sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale și urmărim implementarea de programe sociale complexe ce se adresează unor grupuri mari de beneficiari. Pe lângă educație și sănătate, sprijinim proiectele dedicate protecției mediului înconjurător și pe cele care au ca obiectiv promovarea unui stil de viață sănătos prin intermediul activităților sportive și adoptarea unei nutriții echilibrate. Informații suplimentare pot fi accesate pe www.kaufland.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente