Ignite Chișinău anunță o nouă ediție cu invitați din România și Olanda. Participă și tu în calitate de speaker

Ignite-920×460

La cea de-a cincea sa ediție, atenția oaspeților va fi supusă asupra discursurilor despre tehnologiile revoluționare rupte parcă din lumea sci-fi. Ignite Chișinău vine și cu o noutate de această dată: în premieră, jumătate dintre speakerii care vor urca pe scenă vin din țări precum România, Ucraina, Olanda și altele.

Noi, oamenii, dintre toate speciile, avem simțul nebuniei atât de puternic înrădăcinat în noi, încât toate inovațiile și tehnologiile pe care le-am lansat în lume ne dovedesc că suntem capabili de mult mai mult. Ediția a cincea, Ignite Chișinău: the Future, va avea loc la data de 10 noiembrie și va reuni 20 de oameni și 20 de păreri reflectate în câte 5 minute, care vor clătina viziunile despre lumea digitală și proiecția omului în viitor.

10 speakerii sunt „dați în căutare”

Ignite Chișinău este în căutarea a 10 speakeri din Republica Moldova: oameni cu viziuni futuriste bine definite, cu idei clare despre diversele modalități de dezvoltare a omenirii în viitor, determinate de evoluția tehnologiilor și impactul acestora asupra activității umane. Cele mai interesante idei despre cum ar arăta viitorul și cum noi, oamenii, ne putem adapta la schimbările tehnologice vor fi selectate.

Un speaker Ignite trebuie să întrunească următoarele caracteristici:

#să aibă viziuni relevante și conforme temei evenimentului;

#să stăpânească arta de a vorbi în public;

#să poată transmite un mesaj bine închegat într-un timp limitat;

#să poată construi un discurs consistent, simplu și creativ.

Beneficii:

#fiecare speaker va primi câte două invitații gratuite din partea Ignite Chișinău;

#networking la nivel înalt atât cu 10 speakeri din alte țări, cât și cu oaspeții, partenerii și mass-media evenimentului;

#autopromovare în cadrul evenimentului;

#experiență în calitate de orator.

Termenul-limită de înregistrare este 15 octombrie

Ignite se desfășoară în mai multe orașe ale lumii. Specificul său constă în prezentări dinamice și atent cronometrate, punând la dispoziția vorbitorilor 20 de slide-uri care se schimbă la intervale de 15 secunde. Provocarea constă în faptul că fiecare prezentare nu durează nici mai mult, nici mai puțin decât 5 minute.

Ediția „Ignite: the Future” este organizată de către Seed Forum Moldova (iHUB Chișinău) cu suportul partenerului general Kaufland.

Ignite a ajuns în Republica Moldova cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

Parteneri: Tekwill. Parteneri media: diez.md, locals.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente