14:02:56 19.04.2024
Stiri

FOTO // „Programul politic al Partidului „ȘOR”, susținut de tot mai mulți oameni”

Partide/Comunicate 02.10.2018 15:05 Vizualizări1122 Autor: Ziarul National
FOTO // „Programul politic al Partidului „ȘOR”, susținut de tot mai mulți oameni”


Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a avut la finele săptămânii trecute întâlniri cu peste o mie de simpatizanți de-ai săi din Comrat, Ceadâr-Lunga, Taraclia, Bălți, Călărași, Florești și Ungheni. Simpatizanții partidului și-au arătat toată susținerea și admirația față de proiectele realizate de Partidul „ȘOR”, dar și de programul de viitor al formațiunii, menit să scoată R. Moldova din criza în care se află, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

În cadrul întâlnirilor, Ilan Șor a spus că după alegerile parlamentare din februarie 2019 formațiunea pe care o conduce va restabili economia și infrastructura pe întreg teritoriul țării, asemeni proiectelor realizate în Orhei.

„Programul politic al formațiunii prevede restabilirea satelor moldovenești. Ne propunem să facem acest lucru prin crearea colhozurilor moderne, în urma cărora vor fi create locuri noi de muncă. Vin din sfera business-ului și cunosc foarte bine cum să dezvolt țara. Și vă promit că acest lucru nu se va întâmpla în doi ani, dar în maxim trei luni de zile de la alegeri. Un alt mecanism care urmează a fi implementat este dezvoltarea infrastructurii. Exemplul de la Orhei va fi implementat în toată țara, iar lumea se va putea bucura de drumuri bune”, a spus Șor.

O altă problemă care împiedică dezvoltare țării, în opinia liderului formațiunii, este corupția. „În acest sens propunem ca justiția să fie făcută de oamenii simpli, iar magistrații să fie doar un mecanism tehnic care să monitorizeze procesul ședințelor de judecată”, a declarat acesta.

Deși este o formațiune tânără pe arena politică, partidul a reușit să implementeze zeci de proiecte sociale, menite să schimbe viața oamenilor în bine, se mai spune în comunicatul de presă. „Printre cele mai importante programe se numără magazinele și farmaciile sociale, clubul „Vârsta de Aur”, reparația drumurilor și modernizarea mai multor instituții cu menire socială din Orhei. O altă realizare a partidului este și transformarea comunei Jora de Mijloc într-o localitate de vis.

Pentru prima dată în istoria comunei, în cele patru sate au fost reparate arterele principale și a fost dat în exploatare iluminatul stradal. Tot la inițiativa liderului formațiunii, Ilan Șor, în Bologna, Italia a fost implementat proiectul „Casa mea e Moldova”, unde mii de moldoveni din diaspora beneficiază de susținere socială și juridică. Un alt proiect de infrastructură colosal pentru R. Moldova este și construcția celui mai mare parc de distracții din țară „OrheiLand””, mai arată sursa citată.

Partidul Politic „ȘOR” numără în prezent în jur de 40 de mii de membri.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md