Salvați data în calendare. Când va avea loc următoarea ediție a Maratonului Internațional Chișinău

Marathon-52

Duminică, 30 septembrie, străzile centrale ale capitalei s-au transformat într-un cursă imensă de maraton, la care au participat zeci de mii de entuziaști, care și-au pus puterile la încercare și au participat la cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău”.

Evenimentul sportiv a început la ora 8:00. După exercițiile de încălzire a mușchilor și discursul de deschidere din partea directorului organizației sportive Sporter, Dmitri Voloșin, participanții s-au aliniat la start. În total, la competiții au participat 18 000 de persoane.

Galeria foto de la maratonul din 2018 o puteți vedea aici. 

moment4

Primii au început competiția sportivii în scaune rulante, pentru care a fost pregătită o categorie specială – „Maraton For All” cu distanțe de 10 km, 21 km și 42 km. Competițiile pentru sportivii în scaune rulante s-au organizat pentru prima dată în istoria „Maratonului de la Chișinău”.

La ora 9:00 a fost anunțat startul general al „Maratonului Internațional Chișinău 2018”. Participanții au depășit distanțele: Maraton (42 km 195 m), Semimaraton (21 km 0975 m), 10 km și 5 km, precum și cursa distractivă „Fun Run By Iute Credit” de 1,5 km.

Toți participanții la cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău” au fost așteptați de medalia binemeritată la final, iar câștigătorii au primit cadouri din partea partenerilor și premii bănești. Fondul total de premii al „Maratonului de la Chișinău” a fost de 100 000 de lei. Ceremonia de decernare a premiilor a început la ora 16:00.

Maratonul din 2019

Potrivit paginii oficiale marathon.mdcare a plasat o numărătoare inversă, cea de-a cincea ediție a Maratonului Internațional Chișinău va avea loc la 29 septembrie 2019, la fel, într-o zi de duminică.

maraton1

Informația încă nu a fost confirmată de către organizatori.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente