/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ A intrat pe geam și a jefuit o casă din Durlești. Un bărbat de 26 ani, reținut de poliție

missing
02 octombrie 2018, ora 10:24

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 26 septembrie, de proprietarul apartamentului în vârstă de 45 ani, din orașul Durlești, care a spus că din locuință au dispărut bunuri materiale.

Potrivit oamenilor legii, suspectul a pătruns în apartament prin spargerea geamului, unde a sustras un televizor de model „Samsung” și mijloace financiare. Bărbatul a cauzat un prejudiciu în valoare de 10 000 lei.

Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere din blocului de locuit din apropiere.

Ulterior, acesta și-a recunoscut vina. Bănuitul s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracțiuni similare.

Tânărul a fost plasat în arest pe un termen de 30 de zile, fiind pornită o cauză penală pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram