11:52:40 29.03.2024
Stiri

O femeie măritată și amantul ei au chemat un Uber pentru a merge la un hotel…

Știri 01.10.2018 20:04 Vizualizări1611 Autor: Ziarul National


O femeie măritată și amantul ei au chemat un Uber pentru a merge la un hotel… Sursa: digi24.ro

O cursă Uber i-ar putea pune în pericol căsnicia unei femei din Columbia. Aceasta a chemat o mașină Uber pentru a merge la un hotel împreună cu amantul ei, însă șoferul care a sosit s-a dovedit a fi chiar soțul ei, scrie Newsweek.com.

Femeia, identificată doar după numele mic, Yeimy, și amantul ei, Jesus Barrios, aveau o aventură de mai bine de un an, a relatat cotidianul columbian El Espectador. Însă aventura lor a devenit publică atunci când au chemat o mașină Uber să îi ducă la un hotel din orașul Santa Marta.

Femeia nu avea însă idee că soțul ei împrumutase mașina unui prieten și folosea contul acestuia de Uber pentru a mai face un ban în plus. Yeimy și iubitul ei au văzut pe aplicație doar că pe șoferul lor îl cheamă Leonardo, așa că nu și-au făcut nicio grijă.

Abia când s-a urcat în mașină femeia și-a recunoscut soțul. Presa columbiană scrie că a urmat o ceartă în toată regula, în plină stradă, între cei trei protagoniști ai triunghiului amoros.

Compania Uber nu le permite șoferilor să lase alte persoane să le utilizeze conturile, iar orice abatere este sancționată cu excluderea șoferului.

Nu este prima dată când Uber dezvăluie accidental infidelitățile partenerilor, mai scrie Newsweek. Pentru că aplicația reține detalii legate de cursele efectuate și traseele alese, avocații partenerilor înșelați au reușit să aibă câștig de cauză în instanță.

„Faptul că Uber memorează locurile în care mergi și orele respective înseamnă că persoanelor care își înșală partenerul le este mult mai greu să găsească explicații”, a declarat avocatul britanic Lyn Ayrton.

Sursa: digi24.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md