Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru prima zi de marți din luna octombrie

9BM9SNGIA0
Foto: Johannes Plenio

Luna octombrie aduce nu doar temperaturi mai reci și frunze colorate, ea mai aduce și multe evenimente frumoase și interesante pentru gustul fiecăruia. Pe 2 octombrie i-ați haine din cuier, dispoziția bună și mergi la cele mai tomnatice evenimente recomandate de echipa #diez.

#Inițiativa Globală pentru Tineri – Global Youth Initiative

Tinerii de azi se confruntă cu multe dificultății în ceea ce privește încrederea, imaginea de sine, teama de eșec și abuzurile.

Un milion de tineri din întreaga lume vor fi serviţi în luna octombrie prin mișcarea internațională „Iniţiativa Globală pentru Tineret John Maxwell Team”, prin evenimente gratuite cu subiecte variate, cum ar fi:
– dezvoltarea leadershipului,
– anti-abuz,
– stima de sine,
– caracter personal,
– importanța eșecului
şi altele pentru a ajuta tinerii din comunităţile din jurul lumii să se dezvolte.

În Republica Moldova Evenimentul de lansare a „Inițiativei Globale pentru Tineret” va avea loc marți, 2 octombrie 2018, începând cu ora 14.30, în incinta Bibliotecii Municipale „B. P. Hașdeu”.

Mai multe detalii găsești AICI!

#De Ziua Unității Germane

Cu prilejul Zilei Unităţii Germane, Ambasada Republicii Federale Germania în Republica Moldova Deutsche Botschaft Chişinău te invită la un concert susţinut în premieră la Chişinău de către ORCHESTRA MILITARĂ
Würzburg/Veitshöchheim a Bundeswehrului german.

Intrare liberă!

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Premieră: „Nu văd, nu aud, nu SIMT”

Teatrul Laborator „Arta și Gândul” vă invită pe 2 octombrie la premiera spectacolului „Nu văd, nu aud, nu SIMT”. Un spectacol social, bazat pe multitudinea problemelor cu care ne confruntăm zi de zi, precum: singurătatea, lipsa omeniei, goana după lucruri materiale, depresia, delirul, greutățile prin care trec persoanele cu dizabilități etc. Deseori încercăm să ignorăm aceste probleme și credem că vom fi mai fericiți. Ne prefacem că nu le vedem, nu le auzim sau că nu le simțim, însă… devenim din ce în ce mai deprimaţi şi mai anxioşi.

Mai multe detalii despre spectacol găsiți AICI!

#Beautiful Corruption

„Beautiful Corruption” este un amalgam de istorii bazate pe fapte reale și concentrate într-un singur erou. În goana după dreptate, protagonistul recurge la niște metode nu tocmai legale. Filmul este despre prețul pe care trebuie să-l plătească acesta, pentru a obține ceea ce-și dorește.

Printre actorii filmului sunt Igor Babiac, Valeriu Andriuta, Ion Borș, Igor Chistol, Constantin Haret și Silvia Luca. Filmările au avut loc în perioada aprilie-iunie, în peste 30 de locații din orașele Chișinău, Strășeni, Criuleni, dar și în studiourile „Moldova-Film”. În total, la producția filmului au lucrat circa 140 de persoane.

Filmul va putea fi vizionat timp de 7 zile la cinematograful „Patria-Loteanu”, începând cu data de 28 septembrie.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Pietro Finelli „NOIR TIME”

Dacă îți place arta și culoarea neagră, atunci acest eveniment este potrivit pentru tine. Găsește timp între orele 10:00 – 18:00 și vizitează Muzeul Național de Istorie, unde vei găsi expoziția în cauză.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente