Cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău” a fost cucerit de 18.000 de persoane

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Duminică, 30 septembrie, străzile centrale ale capitalei s-au transformat într-o cursă imensă de maraton, la care au participat zeci de mii de entuziaști, care și-au pus puterile la încercare și au participat la cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău”. În total, la competiții au participat 18.000 de persoane.

Primii au început competiția sportivii în scaune rulante, pentru care a fost pregătită o categorie specială – „Maraton For All” cu distanțe de 10 km, 21 km și 42 km. Competițiile pentru sportivii în scaune rulante s-au organizat pentru prima dată în istoria „Maratonului de la Chișinău”.

La ora 9:00 a fost anunțat startul general al „Maratonului Internațional Chișinău 2018”. Participanții au depășit distanțele: Maraton (42 km 195 m), Semimaraton (21 km 975 m), 10 km și 5 km, precum și cursa distractivă „Fun Run By Iute Credit” de 1,5 km.

Toți participanții la cel de-al patrulea „Maraton Internațional Chișinău” au fost așteptați de medalia binemeritată la final, iar câștigătorii au primit cadouri din partea partenerilor și premii bănești. Fondul total de premii al „Maratonului de la Chișinău” a fost de 100.000 de lei. Ceremonia de decernare a premiilor a început la ora 16:00.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...