Vedeți în ce timpi au alergat prietenii voștri. Rezultatele participanților la Chișinău International Marathon 2018

maraton

Luni, 1 octombrie, organizația Sporter a publicat rezultatele oficiale a participanților celui de-al patrulea Maraton Internațional de la Chișinău, care a avut loc pe 30 septembrie. Toate rezultatele sunt exacte, deoarece au fost înregistrate de sistemul de cronometrare Race Result.

În cadrul Maratonului din Chișinău a fost utilizat sistemul de cronometrare activ, care permite fixarea rezultatelor intermediare nu doar la linia de finiş, dar şi la alte puncte de control, care apoi apar sub forma unei baze de date.

Prin urmare, când sportivul ajunge la finiş, sistemul operativ şi cu precizie determină rezultatul fiecărui participant și rezultatul „net” (sistemul înregistrează rezultatul personal al participantului în momentul depășirii liniei de finiş).

Dacă este confirmată corectitudinea parcurgerii întregii distanţe, rezultatul participantului este afişat în protocolul de totalizare oficial. Se formează o bază de date cu rezultatele personale ale participanţilor la competiţie în regim online; protocoalele sunt pregătite pentru imprimare, la fel şi datele pentru tipărirea diplomelor cu rezultatele personale ale participanţilor. Menționăm că toți paticipanții competiției pot să salvaze rezultatul lor și să printeze un certificat cu timpul personal.

Pentru a afla rezultatul personal trebuie să introduceți în categoria REZULTATE numărul BIB sau numele Dvs. După ce datele vor fi introduse, veți putea vedea timpul personal.

În total, la competiții au participat 18 000 de persoane.

Primii au început competiția sportivii în scaune rulante, pentru care a fost pregătită o categorie specială – „Maraton For All” cu distanțe de 10 km, 21 km și 42 km. Competițiile pentru sportivii în scaune rulante s-au organizat pentru prima dată în istoria „Maratonului de la Chișinău”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente