12:18:47 19.04.2024
Stiri

Pentru că l-a REFUZAT de trei ori în pat acest soţ tânăr a găsit o metodă INGENIOASĂ de a-şi ''pedepsi'' iubita. Atenţie, fetelor, aţi putea păţi şi asta! Bărbaţii au fost foarte încântaţi de idee: ''O voi face şi eu''

Știri 30.09.2018 22:08 Vizualizări2150 Autor: Ziarul National


Pentru că l-a REFUZAT de trei ori în pat acest soţ tânăr a găsit o metodă INGENIOASĂ de a-şi ''pedepsi'' iubita. Atenţie, fetelor, aţi putea păţi şi asta! Bărbaţii au fost foarte încântaţi de idee: ''O voi face şi eu''

Respingerea în dormitor conduce la o gamă largă de răspunsuri, iar un studiu recent a scos la iveală cele mai probabile reacţii ale bărbaţilor care se confruntă cu tentaţii ispititoare în dormitor şi cum au fost alungate în ultimul moment aceste experienţe.

Cercetătorii care au realizat studiul, condus de VictoriaMilan – site de dating pentru persoane căsătorite sau într-o relaţie în căutarea unei aventuri extraconjugale, au aruncat o privire în spatele uşilor închise ale dormitoarelor a 9.507 dintre mebrii săi activi femei din 23 de ţări pentru a descoperi cum reacţionează bărbaţii atunci când sunt refuzaţi în dormitor de către femei.

1. Enervarea sau comportamentul agresiv reprezintă reacţia cea mai frecvenţă din partea bărbaţilor cărora li se refuză plăcerea unei partide de amor. Este probabil că agresivitatea să acopere sentimentele profunde de respingere şi jenă. Femeile care au pus frână afirmă că au experimentat această reacţie alpha masculină din partea bărbaţilor Unguri, Irlandezi şi Portughezi.

2. Tratamentul tăcerii (indiferenţă) urmată de o ieşire dramatică cu uşa trântită reprezintă a două cea mai frecvenţă reacţie din partea unui tip care a făcut doar preludiul înainte să fie alungat. Refuzul de a discuta problema sau de a negocia reprezintă un comportament des întâlnit la bărbaţii Austrieci, Elveţieni, Finlandezi şi Norvegieni.

3. Ademenirea cu farmecul şi încercarea de a-şi convinge iubita să cedeze reprezintă a treia cea mai frecvenţă reacţie pe care o văd femeile când pun capăt unei potenţiale sesiuni de dragoste. Raţionamentul, pledoaria şi manipularea, el spunând ceea ce crede că îşi doreşte să audă ea, sunt toate tactici încercate de bărbaţii din Republică Cehă, Grecia, Franţa, Nouă Zeelandă şi Polonia care au fost izgoniţi din dormitor.

Citeşte continuarea în CSID


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md