Evenimente pentru ultima zi din această săptămână. Echipa #diez vă recomandă să vă distrați la maxim

8534540-3×2-940×627-920×613

Duminică, dragă duminică. Ești cea mai mult așteptată zi din întreaga săptămână. Ești o zi în care mulți dintre noi dorm până la amiază, ci și întotdeauna poți oferi multe evenimente de divertisment pentru oameni. Echipa #diez le-a selectat și vi le prezintă în lista de mai jos.

#Ethno Jazz Festival 2018

Ethno Jazz Festival ediţia XVII vă invită la ultima zi de eveniment la Filarmonica Națională, acolo unde 8 formații din 13 țari vă vor încânta cu cea mai bună muzică. Iată care este programul.

19:00 – GRAND PIANORAMAX (Elveția) format de Leo Tardin, care a primit Grand Prix la concursul de Piano Solo în cadrul Montreux Jazz Festival, Arthur Henry – Campionul Elveției la concursul de Beatbox, care împreună cu Dominique Burkhalter promovează stilistica jazzului post-modern și art rock.

20:00 – The Dime Notes Andrew Oliver este câștigătorul mai multor premii americane. Din 2013 este stabilit în Londra unde a devenit un membru activ al scenei de jazz din Marea Britanie. Aici a inițiat trupa Dime Notes, repertoriul căreia este axat pe reinterpretări moderne ale creațiilor muzicale din periaoda anilor ‘20 și ‘30 ai secolului XX.

21:00 – MISSION CIMBALOM TRIO (România, SUA) trupa cu virtuozii renumiți Marius Preda, Decebal Badila, Emil Bizga, Owen Hart datorită talentului său au cucerit scenele din America şi Europa

Biletele pot fi procurate aici.

#Spectacolul „D’ale Carnavalului”

Spectacolul Teatrului Național „Radu Stanca”, Sibiu, „D’ale Carnavalului”, va fi găzduit de Teatrul Național „Mihai Eminescu”. Spectacolul reprezintă o montare fidelă a textului scris de Ion Luca Caragiale, ce aduce pe scenă lumea carnavalului şi a bâlciului într-un vârtej de situaţii caraghioase, construite în jurul unor complicaţii amoroase.Un frizer dintr-o mahala bucureşteană de final de secol XIX, începe o idilă cu noua sa amantă, Didina. Acest fapt va stârni gelozia amantei sale „de suflet”, Miţa, a violentului Pampon (amantul oficial al Didinei) şi va stoarce lacrimi din ochii celui care o întreţine oficial pe Miţa, Crăcănel. Într-un carusel de încurcături prezentate într-un ritm alert, situațiile devin complicate pe scenă și comice pentru spectatori.

Începutul spectacolului este la ora 19:00.

#Workshop „Citirea etichetelor nutriționale”

Rafturile sunt pline cu produse care mai de care ,mai frumoase și mai colorat ambalate, toate arată atractiv. Mesajele de promovare sunt simple („cel mai mic preţ“, „natural“, „delicios“, „ambalaj economic“ etc.) şi uşor de reţinut, îndemnându-te să cumperi cât mai multe produse. La o primă vedere, dacă ar fi să dăm crezare ambalajului, toate produsele ar trebui să fie sănătoase, hrănitoare, delicioase, absolut necesare şi care ne aduc doar beneficii pentru sănătate. Şi astfel, în cazul în care nu ai o listă de cumpărături pe care să o urmezi cu stricteţe şi dai frâu liber poftelor, te trezeşti la ieşirea din magazin cu o mulţime de produse absolut necesare, presupus sănătoase şi cu un buget deficitar.

În condiţiile globalizării schimburilor de alimente şi în virtutea drepturilor consumatorului, hrana şi calitatea acesteia sunt priorităţi actuale şi stringente. Este foarte importantă lectura calităţii alimentului şi o informare adecvată asupra fiecărui produs înainte de a-l consuma.

Pentru a afla cum să citești corect etichetele înscrie-te la acest curs.

Mai multe detalii aici.

#Ask a Mom Mystery Party

Grupul Ask a Mom aniversează 5 ani! Au trecut frumos si sunt plini de dragoste, prietenii legate și multe amintiri frumoase! În 5 ani copiii cresc atât de mari, iar mamele se redescoperă in aceasta călătorie numită maternitate.

La aniversarea de 5 ani a comunității Ask a MOM ești invitată la o altfel de petrecere. Una misterioasa și plina de surprize, asa cum ești tu!

Ia-ți masca astfel încât sa nu fii recunoscută, lasă-te provocată la jocuri misterioase care iți vor aduce premii frumoase și gustoase, dar și multa distracție!

Biletul e 300 lei și îl puteți cumpăra aici. 

Beautiful Corruption

Premieră cinematografică pentru Moldova – lansarea filmului „Beautiful Corruption” în regia lui Eugen Damaschin! Filmul poate fi vizionat la cinematograful „Patria-Loteanu”. Proiecția începe la ora 16:00, a fiecărei zile. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente