/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un spital din raionul Hâncești va primi 500 de mii de euro pentru dotare. Vezi de unde vin banii

missing
29 septembrie 2018, ora 16:53

Conform hotărârii adoptate de plenul forului județean, din suma totală aprobată, 267 mii de euro vor fi alocați până la finele acestui an, diferența urmând a fi asigurată în cursul anului viitor. „Am considerat că, înainte de orice, faptele trebuie să vorbească pentru noi, în anul Centenar. E un pas mare înainte în consolidarea relației cu adevărat speciale pe care o avem cu frații noștri de peste Prut pe care am decis să îi sprijinim direct prin finanțarea acestor proiecte din domeniul educației și sănătății”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, citat de stiridecluj.ro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram