01:01:11 29.03.2024
Stiri

Programul lansat de Plahotniuc a ajuns în satul lui Năstase: „Critică cei care nu fac”

Partide/Comunicate 29.09.2018 15:14 Vizualizări2535 Autor: Ziarul National
Programul lansat de Plahotniuc a ajuns în satul lui Năstase: „Critică cei care nu fac” facebook


Programul „Drumuri bune pentru Moldova”, lansat în această vară de către Partidul Democrat (PD), a ajuns și în localitatea de baștină a președintelui Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, un aprig critic al guvernării.

Jurnaliștii de la Publika TV au mers la Mândrești, raionul Telenești, și au discutat cu localnicii despre drumul reparat. Cei intervievați au spus că până acum drumul era deplorabil, plin cu „hânghituri”, iar acum e ca „la oraș”.

De asemenea, oamenii au fost întrebați dacă știu despre faptul că Andrei Năstase, consăteanul lor, critică Programul „Drumuri bune pentru Moldova”. „Dar ce să-l critice? Este tare bun?! Înainte mergeau copiii pe aici la şcoală… Cum veneau ei de la școală… Critică acei care nu fac…”, a spus o femeie. O altă femeie a replicat: „Aceia deja nu înţeleg ce înseamnă să mergi prin glod şi să mergi pe drum bun. Iată, cum!”.

Primarul comunei Mândreşti, Vasile Socolovschi, a declarat că a fost reabilitat un drum de peste un km. Lucrările au costat peste 2 milioane de lei.

Socolovschi a mai adăugat că în timpul apropiat va mai fi reparată o porțiune de drum. Pentru asta au fost bugetați 500 de mii de lei.

Autoritățile au dat asigurări că în cadrul Programului „Drumuri bune pentru Moldova” vor fi reabilitați până la finele anului 1 275 de kilometri de drumuri locale. Valoarea investițiilor ajunge la 1,6 miliarde de lei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md