00:48:37 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Acuzații noi la adresa consilierului prezidențial Lebedinschi și a socrului acestuia, ex-procurorul general Balaban

Social 28.09.2018 20:12 Vizualizări2065 Autor: Ziarul National
VIDEO // Acuzații noi la adresa consilierului prezidențial Lebedinschi și a socrului acestuia, ex-procurorul general Balaban captură


Consilierul prezidențial Maxim Lebedinschi și socrul său, fostul procuror general Valeriu Balaban, sunt acuzați de o bătrână de agresiune fizică și intimidare. Motivul ar fi că femeia locuiește chiar lângă oficiul Valeriei Lebedinschi, soția consilierului lui Igor Dodon, iar aceștia ar fi încercat să o forțeze să le cedeze casa și terenul, pentru a-și extinde proprietățile, scrie voceabasarabiei.md.

Sursa citată mai spune că femeia a fost agresată de Valeriu Balaban și de ginerele acestuia, Maxim Lebedinschi.

Bătrâna a povestit că acest conflict a pornit după ce familia Balaban-Lebedinschi ar fi încercat să-i ia niște terenuri.

Vocea Basarabiei scrie că Lebedinschi a intrat în vizorul presei, după ce i-a acuzat pe cei noii miniștri, Silvia Radu și Nicolae Ciubuc că nu ar fi integri.

„Asta în timp ce soția sa s-a adresat în instanța de judecată, pentru a-i fi ridicat sechestru de pe un mega complex agroindustrial, pus de Procuratura Anticorupție, ca urmare a dosarului penal intentat tatălui său, Valeriu Balaban. Este vorba de mai bine de șase hectare de teren, în apropiere de satul Bardar, raionul Ialoveni, pe care se află mai multe construcții cu o suprafață totală de peste 6,7 mii de metri pătrați. Bunurile ar aparține, de fapt, fostului procuror general și au fost scrise pe numele fiicei, când aceasta avea doar 20 de ani.

Procesul privind sechestrul urmează să aibă loc în 8 octombrie, la oficiul Buiucani al Judecătoriei Chișinău. În prezent, socrul consilierului prezidențial Lebedinschi este cercetat penal și riscă până la 10 ani de închisoare”, a mai scris sursa citată.

Anterior, fostul procuror general, Valeriu Balaban, a respins toate acuzațiile la adresa sa și a ginerelui său. Acesta a afirmat că e vorba de o campanie de denigrare a familiei sale.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md