Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru un început de weekend frumos

evenimente39-920×612
Foto: iStockphoto

Zilele lucrătoare au trecut, iar în față avem un weekend întreg pentru a ne odihni, a petrece timpul alături de cei dragi și a ne pregăti pentru un nou început de săptămână. Iar pentru ca acest weekend să fie plin de evenimente frumoase, echipa #diez a ales câteva, care cu siguranță îți vor aduce buna dispoziție și se vor lăsa cu amintiri plăcute.

#Labirint

labirint

Iubitorii de teatru sunt așteptați la o comedie interesantă. Spectacolul e despre relații umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap. Mai multe detalii afli AICI.

#Ethno Jazz Festival 2018

etnojazz

Dacă vă doriți să petreceți o seară relaxantă, atunci nu trebuie să pierdeți Ethno Jazz Festival. Sâmbătă vor urca în scena artiști precum: The B-Groove, Trio Balcan Strings și Berywam. Mai multe detalii despre festival, citiți AICI.

#Beautiful Corruption

beautiful

Premieră cinematografică pentru Moldova. A fost lansat filmul „Beautiful Corruption” în regia lui Eugen Damaschin. Începând cu data de 28 septembrie 2018, filmul va putea fi vizionat la cinematograful „Patria-Loteanu”. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii AICI.

#Marathon for All

maraton

Mâine poți să participi la Marathon for All. Participanții vor putea parcurge următoarele distanțe: 1,5 km, 10 km, 21 km și 42 km. Mai multe detalii AICI.

#Spectacolul „Avioane de hârtie”

avione de hartie

„Avioane de hârtie”, de Elise Wilk, este o scurtă și dureroasă incursiune în universul secret al adolescenței. O junglă populată de avioane în flăcări, girafe fosforescente, violență, iubire și singurătate. Află mai multe detalii despre spectacol AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente