(VIDEO) Năstase, gata „să se bată” cu Plahotniuc „oriunde”, dar îl invită la Telenești, nu merge la Nisporeni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, este gata „să se bată” cu Vladimir Plahotniuc „oriunde”, însă îl invită la Telenești, nu la Nisporeni, unde se presupune că ar putea candida liderul Partidului Democrat din Moldova.

Declarația a fost făcută de Năstase în cadrul unei emisiuni televizate, în contextul discuțiilor despre viitoarelor alegeri parlamentare care vor avea loc în baza sistemului electoral mixt. „Nu este niciun fel de problemă să mă bat cu Plahotniuc oriunde. Eu l-am invitat la scrutinul prezidențial să participe”, a spus Năstase.

„Dacă va fi nevoie să particip pe o circumscripție, voi participa pe o circumscripție, chiar în circumscripția în care este Plahotniuc, dacă va fi nevoie. Ce tot se ascunde, la prezidențiale – după Dodon și Lupu, la municipale – după Silvia Radu și Ivan Ceban. Să iasă el”, l-a mai îndemnat liderul PPDA pe cel al Partidului Democrat.

„Aparent, acesta ar urma să candideze la Nisporeni”, a menționat moderatorul emisiunii, cu trimitere la afirmațiile unor comentatori politici. „Da, îl invit la Telenești să candideze cu mine”, a fost răspunsul lui Năstase. Provocat cu proverbul „Dacă Mohammed nu merge la munte, vine muntele la Mohammed”, liderul PPDA a răspuns printr-o întrebare. „Dar de când Plahotniuc este Mohammed sau muntele?! El e un pitic”, a mai afirmat acesta.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...