/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

Filip s-a întâlnit cu comisarul european Johannes Hahn. Ce mesaje au distribuit cei doi politicieni

missing
28 septembrie 2018, ora 11:21

„Ca să fie clar, Uniunea Europeană rămâne singura noastră opțiune, singurul nostru plan. Am avut o discuție sinceră cu Johannes Hahn, comisar european pentru politica de extindere și vecinătate, dar și un bun cunoscător al situației din țara noastră. Nu e ușor, avem urcușuri și coborâșuri, dar relația noastră cu UE este una de durată, una la care nu renunțăm. Locul nostru este în Europa”, a scris Pavel Filip pe pagina sa de facebook.

În timp ce mesajul distribuit de Johannes Hahn este: „Am exprimat îngrijorarea foarte gravă a statelor membre ale UE și ale UE cu referire la statul de drept și regresul democratic al țării. Am înmânat o listă de acțiuni care urmează să fie luate urgent de către guvern”.

Amintim că, Premierul se află la New York pentru a participa la Adunarea Generală a ONU.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram