Silvia Radu despre decesul bărbatului pe stada Lech Kaczynski. „Vinovații au fost sancționați. Justiția își va face și ea datoria”

Capture-117

Silvia Radu continuă să intre încetul cu încetul în postura sa de ministră a Sănătății. După ce a promis că va soluționa problema angajaților care nu și-au ridicat salariile timp de 2 luni, acum ea face declarații cu privire la tragicul caz pe strada Lech Kaczynski, când un bărbat a decedat până la venirea ambulanței.

„Am avut o ședință de lucru cu conducerea Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească și am stabilit un plan de măsuri pentru îmbunătățirea activității. Tragedii ca cea care a avut loc acum câteva zile pe stada Lech Kaczynski nu trebuie să se mai repete. Vinovații au fost sancționați. Justiția își va face și ea datoria.”

„Misiunea doctorilor, a felcerilor și a tuturor lucrătorilor care își desfășoară activitatea în acest Centru trebuie să se desfășoare impecabil. Ei trebuie să respecte toate procedurile, să aibă parte de toate condițiile, ca în final, să salveze vieți. Aceasta e datoria lor”,  a menționat Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente