Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiți joi, în ZdG

Citiți joi, în ZdG

ZdG continuă seria de texte în care arată cum în ultimii 5 ani, printr-o schemă în care au fost implicați avocați, executori judecătorești, judecători, oameni de afaceri, dar și diverși funcționari, municipiul Chișinău a fost deposedat de peste 30 de terenuri, cu o suprafață totală de aproximativ 5,5 hectare și o valoare de piață de peste 100 de milioane de lei.

De asemenea, mâine citiți în ZdG un interviu cu Lilia Lebădă din Italia, despre condițiile în care se pleca din R. Moldova cu 19 ani în urmă, despre cum se administrează o afacere în Italia, dar și despre protestele diasporei din trecut și planurile sale pentru viitor. 

Tot mâine, citiți în ZdG detalii despre averile declarate ale celor doi miniștri numiți recent în funcție la Ministerul Sănătății și la cel al Agriculturii. 

Dosar: Vânătorii de terenuri (IV)

Exclusiv: Interviu cu Lilia Lebădă, Italia: „În R. Moldova, politica lucrează ca să ne reducă din puteri”

Realitatea: Un alt judecător acuzat că ar fi luat mită, achitat de instanțele de judecată

La marginea Europei: Final: Judecătorii și procurorii NU sunt buni de plată

Reporter special: Portretul Silviei Radu, noua ministră a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale

Diaspora: Cu brațele larg deschise
„Părinții nu se judecă”

Realitatea: Schimbări de personal la Procuratură: Promovare sau retrogradare?

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.