/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Pe mai multe străzi din Capitală, șoferii au circulat astăzi bară la bară

missing
26 septembrie 2018, ora 19:27

Pe Podul Ismail, ambutejale nu mai uimesc pe nimeni. Totuși, dacă, în orele amiezii acesta este mai ușor de parcurs, astăzi șoferii au pierdut mai mulți nervi și timp pentru a ajunge mai aproape de Gara Auto de Nord.

Am o oră de când stau aici
Iată din deal de la Ștefan Cel Mare o oră la vale mergem
Este un pic. De vre-o 40 de minute. De la Ștefan Cel Mare

Deși s-a circulat cu dificultate, pe această porțiune de stradă nu am zărit vreun polițist care să fluidizeze cât de cât traficul.

Și șoferii care, la amiază, au avut treabă în preajma Gării au trebuit să facă față unui ambuteiaj greu de explicat. O cameră de bord a stabilit că pentru a parcurge o distanță de un kilometru, șoferul a avut nevoie de aproximativ 12 minute, de 10 ori mai mult decât dacă ar fi circulat cu 50 de km la oră.

Abia în intersecția giratorie de lângă sediul INP, doi polițiști dirijau traficul. De nervi au avut parte și cei care au ieșit din sectorul Ciocana, pe strada Alecu Russo din capitală. Un internaut a surprins momentul care, de altfel, se atestă în fiecare dimineață.

Purtătorul de cuvânt al INP, Pavel Apostol, a declarat pentru TV8 că, în fiecare zi, ofițerii de patrulare se află în cele mai aglomerate intersecții între 7 și 10 dimineața și după ora 17 seara. Acesta însă a menționat că nu este la curent cu motivele ambutejelor pe care le-am surprins astăzi.

Anterior, autoritățile municipale au declarat că știu despre problema ambuteiajelor din capitală, în timpul orelor de vârf, dar au dat vina pe numărul mare de mașini și infrastructura proastă. În municipiu sunt înregistrate peste 300.000 de automobile, dublu în comparație cu situația de acum 10 ani în umă.

Reporter: Daniela Cuțu
Imagini: Tudor Bigu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram