Recomandări #diez. Evenimente frumoase la care să mergi în ziua de joi, 27 septembrie

tumblr_mg72zfm9gH1qlzvnlo1_500-500×281

Weekendul se apropie, dar pentru că și joi poți petrece timpul frumos și util, echipa #diez îți recomandă câteva evenimente. I-ați prietenii și descoperă cele mai bune manifestări tomnatice din Moldova.

#Cel mai bun Quiz!!!

quiziuzl bun

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Concert Jubiliar al Orchestrei de Muzică Populară „Folclor”

concert jubiliar

Concert Jubiliar al Orchestrei de Muzică Populară „FOLCLOR”, director artistic și prim-dirijor – Petre NEAMȚU. În cadrul evenimentului vor mai evolua: Vasile Iovu, Simion Duja, Andrei Bivol, Anatol Nunu, Gavriil Gronic, Valentin Golomoz, Valentina și Vasile Rusu, Victor Dubencu,  Sergiu Crețu, Călin Corai, Sorin Zberea, Ștefan Catrinescu,  Eugen Verhovețchi, Igor Podgoreanu, Ansamblul de Dansuri Populare „Hora”, Veronica Mihai, Maria Sarabaș, Mihail Muntean, Nicolae și Isidor Glib, Zinaida Bolboceanu, Nina Țurcanu-Furtună, Nicolae Paliț, Silvia Goncear, Viorica Moraru, Diamanta Paterău, Valentin Butucel, Dinastia Văluță, Alexandra Dan (România), Surorile Osoianu. Mai multe detalii despre eveniment vezi AICI.

#Lansare de carte-Ei confundau librăria cu libertatea.Ioana Isac

LAnsare carte

Poezie, muzică, vin și o privelește panoramică a Chișinăului. Lansarea de carte „Ei confundau librăria cu libertatea” de Ioana Isac. Evenimentul va fi organizat la Muzeul de Istorie a Oraşului Chişinău – Turnul de Apă cu începere de la ora 17.00. Mai multe informații vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Spectacol radiofonic „Ivan Turbincă”

40141540_1680917058697761_6415342025255682048_n

Un spectacol vesel despre peripeţiile unui soldat care părăsește vatra și pornește prin lume. La răscruce de drumuri se întîlnește cu Dumnezeu, Sf. Petru, Moartea și dracii – personajele fiind niște metafore ale destinului uman, dar mai ales, o meditaţie la tema relaţiei omului cu moartea. Mai multe informații vezi AICI.

#NECRUȚĂTORUL

maxresdefault (2)

Viața constructorului-inginer Vitaly Kaloyev sa oprit în secunda, când avionul “Bashkir Airlines”, în care soția și copiii lui zburau, s-au ciocnit deasupra lacului cu un avion de transport. Vitaly merge la locul accidentului, unde găsește corpurile rudelor sale. Kaloyev pierde totul pentru ceea ce a trăit. Fără a aștepta o decizie corectă a instanței, Vitali caută dispecerul, din vina cărui ia murit familia …

nekrescionii

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente