Reținut de polițiști pentru furturi din cel puțin patru grădinițe din capitală și alte localități din țară

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr aflat în căutare pentru furturi din mai multe grădinițe de pe teritoriul capitalei, dar și în alte localități din țară, a fost reținut de ofițerii de investigație a sectorului Rîșcani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Individul în vârstă de 25 ani, locuitor a comunei Trușeni, s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracțiuni similare.

Potrivit informațiilor constatate de polițiști, bănuitul a pătruns în cel puțin 4 grădinițe. În cadrul audierilor suspectul și-a recunoscut vinovăția comunicând că pătrundea în grădinițe prin forțarea geamurilor din termopan, de unde a sustras mai multe bunuri de preț, televizoare și notebook-uri, boxe, pe care ulterior le vindea în piețele din capitală. Astfel, prin acțiunile sale a cauzat un prejudiciu estimat la 40.000 de lei.

Acesta a fost reținut pentru un termen de 30 de zile și este cercetat penal pentru furt care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...