/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Andrian Candu: „Poate nu e nevoie să mai cheltuim bani în general în instituția Președinției?”

missing
25 septembrie 2018, ora 19:39

„Este deja a câta oară, și dacă nu greșesc, a patra oară în care se exercită funcția de președinte prin interimat, îmi pun un semn de întrebare dacă în general mai avem nevoie de instituția Președinției în situația în care Parlamentul își desfășoară activitatea, Guvernul își desfășoară cu brio activitatea. Poate nu e nevoie să mai cheltuim bani în general în instituția Președinției? Regret că președintele Igor Dodon nu a înțeles că nu are un cuvânt de spus în baza legii când e vorba despre desemnarea unui ministru și nu are dreptul să intervină în alegerea primului ministru deoarece nu și-a asumat această guvernare”, a spus Andrian Candu.

Menționăm că, după investirea noilor miniștri, Igor Dodon a venit cu un mesaj pe facebook în care a declarat că candidaturilor Silviei Radu și a lui Nicolae Ciubuc au fost aprobate cu încălcări.

„În calitatea mea de Preşedinte al ţării nu am cedat şi nu voi ceda în fața provocărilor și a încercărilor de a fi supus unor presiuni. Nici de acum încolo nu voi ceda pe subiecte principiale pentru ţară şi societate. Aceste jocuri de-a democraţia cu suspendare sau transmitere a împuternicirilor se vor termina în curînd, iar cei care participă la astfel de show-uri şi fărădelegi vor fi înlăturați pe termene mult mai îndelungate”, a scris Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram