/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ „Oamenii din Moldova merită ceva mai bun”. Mesajul de rămas bun al Ambasadorului SUA James Pettit

25 septembrie 2018, ora 10:50

Pettit vorbește despre experiența sa în Moldova. Spune că a învățat limba română la Washington timp de cinci luni înainte de a veni la Chișinău, dar și-a continuat studiul și aici. „Pentru mine a fost o realizare importantă pentru a demonstra respectul pe care-l am pentru poporul moldovenesc”, afirmă ambasadorul.

În același timp, el spune că „oamenii din Moldova merită ceva mai bun. Un guvern care funcționează într-un mod care contribuie la îmbunătățirea vieții oamenilor aici, în țară. Cred că Moldova are un potențial enorm și trebuie numai să dezvoltăm, să lucrăm împreună pentru a stabili o țară democratică, o țară prosperă, o țară care funcționează bine”, a mai declarat diplomatul.

Mesajul integral poate fi văzut mai jos:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram