17:59:21 28.03.2024
Stiri

GROAZNIC! La doar 13 ani, ar fi OMORÂT și VIOLAT o bătrână

Social 11.08.2015 14:48 Vizualizări2805 Autor: Galina Munteanu
GROAZNIC! La doar 13 ani, ar fi OMORÂT și VIOLAT o bătrână


Un minor de 13 ani a ajuns pe mâna polițiștilor pentru că ar fi omorât și violat o bătrână. Incidentul a avut loc în noaptea de sămbătă spre duminică în satul Bolohan, raionul Orhei.

Potrivit polițiștilor, minorul a intrat în casa bătrânei de 70 de ani, care era vecină, și ar fi lovit-o de câteva ori cu un topor în cap.

În timp ce aceasta se zbătea între viață și moarte, copilul ar fi încercat să o violeze. Polițiștii susțin că minorul se afla la ei la evidență, dar și la cea a psihiatrului.

Potrivit primarului satului, Lilian Cotruță, copilul provine dintr-o familie social-vulnerabilă, este crescut doar de mamă și nu este la prima abatere de la lege.

„Avem probleme cu el. Nu este la prima abatere, doar că acum e ceva mai grav. Anterior, acesta pătrundea în casele bătrânilor din localitate și, amenințându-i cu un cuțit, le cerea bani. Am sesizat organele de resort, a fost luat și la poliție, a fost dus la tratament și la Spitalul de psihiatrie, dar uite că s-a întors și a făcut ceea ce a făcut. Nu știm ce să mai facem cu el. Ne-am interesat dacă am putea să-l plasăm într-un centru de reeducare, dar nu avem asemenea instituții. Locuiește doar cu mama și cu un frate mai mic”, ne-a spus primarul.

Pentru că nu a împlinit vârsta de 14 ani, minorul nu poate fi tras la răspundere.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md