(VIDEO) Descinderi la o reţea de traficanţi de droguri; 15 persoane, arestate

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O grupare criminală, specializată în păstrarea şi comercializarea substanţelor narcotice, a fost deconspirată şi anihilată de către oamenii legii. Din grupare fac parte 15 persoane, cu vârstele cuprinse între 20 şi 35 de ani, originare din Chişinău, Căuşeni şi Cahul.

Ofiţerii de investigaţii au desfăşurat acţiuni speciale timp de 3 luni pentru a acumula probe concludente, privind activitatea criminală a acestor tineri.

Astfel în cadrul investigaţiilor, poliţiştii au reţinut în flagrant delict cinci membri în timp ce încercau să comercializeze ilegal stupefiante. Respectiv în urma percheziţiilor corporale, poliţiştii au depistat substanţe narcotice precum şi mijloace financiare obţinute în urma vânzărilor de droguri.

Fiind efectuate percheziţii autorizate la domiciliile lor, au fost depistate şi ridicate substanţe narcotice de diferite tipuri, cântare electronice, telefoane mobile, mijloace financiare marcate, permise de conducere şi acte de identitate cu semne evidente de falsificare.

Membrii grupării sunt cercetaţi penal în stare de arest pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...