/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Doi sportivi moldoveni au cucerit bronzul la Campionatul Mondial de lupte libere printre tineri

missing
23 septembrie 2018, ora 13:23

Același traseu l-a avut și Vasile Diacon la 70 kg. El a câștigat în fața polonezului Szymon Wojtkowski (10-0), georgianului Iveriko Julakidze (10-0), Vishal Kaliramana (9-7). În semifinale, a fost învins de viitorul campion mondial, azerul Khadzhimurad Gadzhiyev (6-16), iar

În meciul pentru medalia de bronz Diacon a repurtat victorie în fața iranianului Amirhossein Morteza Gholi Kavousi, cu 10-9.

La un pas de medalia de bronz a fost și Andrian Grosul la categoria 79 kg. El a înregistrat două victorii și două înfrângeri, cedându-i în meciul decisiv azerului Orkhan Abasov (scor 3-3).

Astăzi, în meciul pentru medalia de bronz va evolua Ivan Nedealco la 86 kg. Asta după ce a obținut trei victorii și a cedat în semifinale indianului Deepak Punia, cu 2-6.

De asemenea, tot astăzi, Samhan Jabrailov va evolua în recalificări la 125 kg.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram